• Spa Manicure

 • Spa Manicure bij Dutch Duchess

  Uw handen zijn de hele dag door in beweging en worden dagelijks intensief gebruikt. Een manicure is de optimale verzorging van uw handen waarbij uw nagels, nagelriemen en huid aan bod komen. Ze zijn uw persoonlijke visitekaartje en verdienen de aandacht van een professional!
  Wind, zon, water en schoonmaakmiddelen. Het betreffen slechts enkele elementen waar de huid van uw handen veel door te verduren krijgt. Onze manicure stimuleert de natuurlijke conditie en stevigheid van de huid van de handen, de natuurlijke nagels en de huid erom heen. Wij stemmen onze manicure geheel af op uw huid- en nageltype, zodat u na afloop weer zachte en goed verzorgde handen hebt.
  Spa Manicure is veel meer dan de traditionele manicure. De Spa Manicure bestaat uit een exclusieve, volledige handverzorging volgens de meest recente technieken.
  Uw handen en uw natuurlijke nagels zijn een persoonlijk visitekaartje. Het is geen overbodige luxe om deze regelmatig te verwennen met een manicure behandeling.

  Als basis bestaat de manicure behandeling altijd uit het reinigen van handen en nagels, het verzachten van de nagelriemen en het eventueel losmaken van de nagelriemen. In vorm en tot hoogglans polijsten van de nagels. De nagelriemen worden geolied en de nagels worden gevoed. De behandeling wordt afgesloten met het inmasseren van de handen met een heerlijke lotion.
  Manicure behandeling "The Duchess" is de ultieme ontspanning en verzorging voor uw handen inclusief CND Almond Milk Bath, CND Almond Moisture Scrub en CND Almond Illuminating Masque.
  U kunt uw manicure uitbreiden met het lakken van nagels in een kleur naar keuze met CND Shellac of Vinylux nagellak. De prijswinnende CND Shellac nagellak blijft maar liefst twee weken en Vinylux nagellak een week perfect zitten zonder te chippen.
  Speciaal voor heren hebben wij de MANicure "The Duke" gecreëerd. Hierbij wordt extra aandacht besteed aan ruwe gebieden en worden de nagels niet gelakt maar gepolijst met een speciale buffing cream. 

  Onze producten:

  CND Spa Manicure Almond Milk Bath
  Een voedende warme hand/nagel olie die transformeert in een warm melkachtig hydraterend bad voor de nagels en omliggende huid. Geeft een diepe conditionering voor de huid en nagels met zoete amandel olie, jojoba olie en vitamine E.


  CND Spa Manicure Almond Moisture Scrub
  Een dikke, luxe hand/manicure behandeling die de huid zacht polijst en conditioneert. Het verwijderd dode huidcellen door middel van de fijn gemalen zouten, geraffineerde suiker en de zachte jojoba parels.

  CND Spa Manicure Almond Illuminating Masque
  Een glanzend hand masker die de huid diep conditioneert en raffineert. Het geeft de huid een gezonde glans

  CND Spa Manicure Almond Hydrating Lotion
  Een zijdezachte hand & body lotion die snel absorbeert en de huid een satijn zacht gevoel geeft met een lichte amandelgeur.

  CND Spa Manicure Almond Soothing Crème
  Een rijke, intensieve handcrème welke de huid diep hydrateert en tevens bescherming biedt aan de droge, geïrriteerde en/of rijpere huid

  CND Shellac
  Wilt u uw natuurlijke nagels voorzien van een gekleurde lak dan is de trent van dit moment gekleurde shellac. Dit is een een semi-permanente kleur gel welke uitgehard wordt onder een UV lamp. U heeft dan weken plezier van uw gelakte nagels.
  Voordeel van shellac is dat het meteen na de behandeling droog is, en u niet hoeft te wachten tot de lak is uitgehard. 
  De Spa Manicure bestaat uit een exclusieve, volledige schoonheidsbehandeling voor handen volgens de meest recente technieken. Laat je verrassen tijdens deze heerlijke uitgebreide spa manicure! De manicurebehandelingen kunnen ook gecombineerd worden met het lakken van de nagels met CND Shellac.

 • Stel een vraag

  Verstuur je vraag