• Shellac

 • Shellac bij Dutch Dutchess

  Shellac. Dé revolutie in nagellak! Laat uw nagels mooi verzorgen met onze shellac behandeling.

  Het is géén vervanger van nagellak en géén vervanger van kunstnagelbehandelingen. Het is een totaal nieuwe categorie en heeft vele voordelen. Het blijft bijvoorbeeld 14 dagen mooi en is goed bestand tegen dagelijks gebruik. Deze shelpolish verstevigt uw nagels en geeft een perfecte mooie glans. Het is een power polish die wordt gedragen als een gel en verwijderbaar is binnen 8 minuten zonder te vijlen! In onze salon gebruiken we de shellac van het merk CND. CND Shellac is al meerdere malen door de Readers Choice Award uitgeroepen tot het beste gel polish product ter wereld. U kunt bij ons kiezen uit een collectie van diverse mooie kleuren. Shellac kan zowel op de nagels van de handen als op de nagels van de voeten worden aangebracht. Het resultaat van een shellacbehandeling zijn sterke gekleurde glanzende nagels die wekenlang mooi blijven.

  Voordelen van Shellac polish

  • Blijft 14 dagen mooi;
  • Zorgt voor een ultra strakke en gladde look;
  • Goed bestand tegen dagelijks gebruik;
  • Het wordt aangebracht als lak;
  • Ook geschrikt voor gel en acrylnagels;
  • Voelt aan als gel nagels;
  • Verwijderen zonder te vijlen (bij aanbrengen op de natuurlijke nagel);
  • Hypoallergeen;
  • Staat ook mooi op teennagels;
  • Lange behandelingstijden zijn verleden tijd;
  • Geen droogtijd.

  De Shellac is een hybride nagellak welke u draagt als een gel en uw nagels gegarandeerd minimaal 2 weken lang (voeten: 6 weken) een schitterend resultaat geeft. Deze lak wordt onder een UV lamp uitgehard, dus geen droogtijd achteraf.

  Flexibel en sterk; CND Shellac is een flexibele lak die uw nagels een sterke, hoogglanzende bescherming geeft en ook uitermate geschikt is voor broze en slappe nagels. U heeft geen last meer van afgesleten randen, geen scheurtjes, geen krassen of doffe nagels.

  Moderne kleuren; De lak c.q. gel is er in leuke vrolijke kleuren, neutrale kleuren of in french manicure. Gegarandeerd 14 dagen prachtige hoogglans nagels!

  Wat is Shellac?
  Shellac is een hybride nagellak, die je draagt als een gel en gegarandeerd 2 weken lang schitterend resultaat op de nagels geven. Het grote voordeel van CND is daarbij, dat de glanslaag van de nagelplaat niet gevijld hoeft te worden. Dus geen beschadigde nagels!

  Voor wie is Shellac?
  Shellac is voor iedereen die geen acryl- of gel nagels wil, maar wel de kwaliteit van mooi verzorgde nagels.

  Hoe wordt Shellac aangebracht?
  Shellac wordt aangebracht als een nagellak, maar wordt UV uitgehard. Dus geen droogtijd. Het is dun en flexibel als lak. Het ziet er niet alleen natuurlijk uit, het biedt ook een sterkte, natuurlijke bescherming voor je nagels. Het resultaat: Minimaal 14 dagen lang een fantastische hoogglans die je niet wilt opgeven!

  Hoe wordt Shellac verwijderd?
  Shellac wordt op een zachte en gemakkelijke manier verwijderd. Shellac remover wraps bevatten een geïntegreerd katoenen kussentje, dat voorkomt dat vingers en huid aan aceton worden blootgesteld. Niet weken, vijlen of frezen. Even WRAPPEN en klaar! 

  En hoe zien mijn nagels er daarna uit?
  Omdat vooraf de glanslaag niet weggevijld hoeft te worden, is deze ook na verwijdering van de Shellac nog aanwezig! Sterker nog: u kunt uw nagels en nagelriemen blijven verzorgen tijdens de Shellac met CND Solar Oil. Dit is een nagel/nagelriem conditioner die bestaat uit o.a. Amandel- Jojoba- en Rice Bran Oil en Vitamine E. Deze kan door de Shellac heen diep in de nagelplaat dringen en deze verzorgen! 

  Shellac is de allernieuwste innovatie van Creative Nail Design. Shellac is een volledige nieuwe service! Het combineert het beste van gel met het beste van lak!

 • Stel een vraag

  Verstuur je vraag