• BeautyFace Serums & Maskers

 • BeautyFace Intelligent Skin Therapy
   
  Met de biologische lijn BeautyFace Intelligent Skin Therapy komt een effectieve, professionele gezichtsbehandeling voor iedereen thuis dichterbij. Een keuze uit 16  + 2 MEN only voorgevormde bananenkatoenen maskers, gedrenkt in een hoogwaardig basisserum aangevuld met verschillende innovatieve, natuurlijke  hulp- en werkstoffen en een overheersende werkstof. Bevat een intelligente MCT* resorptie techniek en met het kompres wordt verdamping van werkstoffen naar buiten voorkomen. Bevat geen parabenen, kleurstoffen en uitsluitend zachte geurstoffen van natuurlijk fruitextract of plantaardige oliën. Voor de diverse huidtypen, huidproblemen en leeftijden. Direct effect is merkbaar vanaf de allereerste behandeling.
   
  Advies is een kuurbehandeling van 3 tot 5 maskers in een periode van 15 dagen met de HOME SPA serie. Daarna bij voorkeur met een tussen pose van 7 tot 10 dagen toe te passen om een optimaal huidbeeld te behouden.
   
  Masker voor thuis gebruik: € 6,50=
  Masker inclusief serum in een behandeling verwerkt: € 10,00
 • BeautyFace Intelligent Skin Therapy Serums
   
  Na de introductie van de biologische Intelligent Skin Therapy maskers ontstond al snel de vraag naar het losse serum waar deze maskers in gedrenkt zijn. BeautyFace Benelux beantwoord de vraag met de introductie van 7 luxe, intense Intelligent serums in een 10ml. flacon met pipette. 
   
  De serums zijn toepasbaar in manuele behandelingen én in salon treatments met toepassing van de diverse apparatuur zoals iontoforese / ultrasoon / licht / meso therapy / zuurstofinjectie / led masker. Ze zijn perfect in een kuurverband als serum voor thuisgebruik inzetbaar en sluiten aan bij ieder merk dag- of nachtcrème. Reken voor één kuur op een periode van 5 tot 10 dagen per 10ml flacon.
   
  Serum voor thuisgebruik: € 12,50
 • Collageen Eye Mask
   
  Na een drukke dag op kantoor achter het computerscherm, na die oneindige file rit, voor een belangrijk feest, een gezellig avondje uit, een first date...  BeautyFace heeft met de Collageen Eye Mask serie 11 oplossingen voor een droge huid, walvorming, donkere kringen, lijntjes en rimpeltjes of een onrustige huid.  Neem even de voorgeschreven tijd om de marine en peptide collageen pads met luxe thermo actieve werkstofdeeltjes in te laten werken.
   
  Door de bijzondere maskerstructuur kunnen werkstoffen niet meer verdampen maar worden ze optimaal opgenomen in de huid. Een direct effect is al snel merkbaar en herhaalde behandelingen maken de oog/lipzone mooier en mooier. Ideaal als make-up basis vanwege de opspannende werking op de huid.
   
  Wist je al dat een hydrogel 400 keer meer vocht kan opnemen dan zijn eigen gewicht? En dat alleen een natuurlijk hydrogel in staat is om dit vocht ook weer af te staan? BeautyFace werkt met 99,4% natuurlijke collageen hydrogel en dat is onvergelijkbaar met veel andere maskers. Wij beloven je een hoogwaardig, natuurlijk collageen hydrogel aan te bieden. BeautyFace collageen hydrogel is de beste vochtverdeler ooit. Mede door de “warming chrystal technology” die samenwerkt met je huidtemperatuur (de poriën gaan hierdoor open, actieve werkstoffen worden in de diepere huidlaag opgenomen en het herstelt de huidbarrière).
   
  Het belangrijkste effect van collageen hydrogel is herstel van de huidstructuur en aanvulling van tekorten aan collageen proteïnen vanwege leeftijd (verlies aan collageen betekent een dunnere, minder flexibele huid met lijntjes en rimpeltjes). Bevat geen parabenen, SLS, SLES, siliconen, plastic of rubber. Kleurpigment van natuurlijke oorsprong, geurstof van fruit en plant oliën.
   
  Eye voor thuis gebruik: € 5,50
 • In onze salon zijn de professionele maskers en serums bovendien bij iedere behandeling toepasbaar.
  Informeer dan naar een combinatie van het Intelligent Skin Therapy masker met de Intelligent Skin Therapy Serums als thuiskuur.
 • Stel een vraag

  Verstuur je vraag